Възстановяване на кожата след лятото с мезотерапия

Летните дни оставят скъпи спомени, но често приключват с проблемно състояние на кожата ни. Излагането на мощните слънчеви лъчи може да доведе до безброй кожни проблеми като слънчеви петна, сухота и преждевременно стареене. Когато се сбогуваме с летния блясък, е изключително важно да започнем грижа за нашата кожа, която има нужда от дълбоко възстановяване. Мезотерапията е отличен начин за регенерация на кожата след летния сезон и подготвянето ѝ за студените дни.

В тази статия ще ви разкажем повече за това как работи мезотерапията и колко полезна е тя за възстановяването на кожата:

Мезотерапията представлява процедура по неинвазивно и високоефективно лечение на кожата. Тази процедура включва микроинжектиране на богати на хранителни вещества директно в кожата, като се стимулира производството на колаген, подобрява се еластичността и се заличават несъвършенствата, предизвикани от слънцето.

В естетична клиника “SmartDerm” прилагаме най-съвременните техники за мезотерапия, за да възстановим жизнеността на кожата Ви. Нашите дерматолози анализират вашите индивидуални нужди, като вземат предвид фактори като тип кожа, проблеми и желани резултати. Това задълбочено проучване ни позволява да персонализираме мезотерапевтичното лечение точно за Вас.

След консултацията се преминава към приготвянето на специален коктейл от хранителни вещества. Серумът, създаден според изискванията на кожата, се състои от витамини, минерали, антиоксиданти и хиалуронова киселина.

Серия от микроинжекции, използващи ултра фини игли, доставят серума директно в мезодермалния слой на кожата – точно под повърхността, като хранителните вещества се доставят там, където са най-необходими. Високотехнологичните устройства, които използваме осигуряват максимална прецизност по време на процеса на инжектиране. Те контролират дълбочината, ъгъла и скоростта на инжекциите, гарантирайки безболезнено изживяване. Това подобрява абсорбцията на серума, увеличавайки максимално неговата ефективност.
Внимателно подбраните витамини и антиоксиданти стимулират производството на колаген, подпомагайки регенерацията на кожата.

Ползи от мезотерапията за увредена от слънцето кожа:

  • Избледнява слънчевите петна и възстановява равномерния тен на лицето.
  • Дълбоко хидратиращите съствки, които се инжектират в кожата, се борят със сухотата, предизвикана от продължителното излагане на слънце.
  • Стимулира производството на колаген, като намалява фините линии и бръчките, причинени от увреждането от слънцето.

Върнете блясъка на кожата си след увреждането от слънчевите лъчи!
Свържете се с нас и запазете час за своята индивидуална консултация, а ние ще се погрижим за грижата която кожата ви заслужава!

Искате да научите повече или да запазите час?

Оставете ни данните си по-долу и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури и очакваните резултати. И да отговори на въпросите Ви.

Искате да научите повече или да запазите час?

Оставете ни данните си по-долу и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури и очакваните резултати. И да отговори на въпросите Ви.