Скулптуриране на лице и тяло с NuEra Tight ®
в Кърджали

NuEra Tight е апарат от последно поколение, който топи мазнините, премахва бръчките и редуцира целулита

Апаратът работи чрез генериране на топлина в третираната зона на различна дълбочина посредством радиочестотно излъчване.

Предизвиканото нагряване на телесните тъкани води до различни физиологични реакции. Например, при необходимост от стягане на отпусната или сбръчкана кожа се третират повърхностните тъкани, което предизвиква мощно образуване на колаген.
При желана редукция на целулита се стимулират фибробластите на подкожно ниво. Когато търсеният ефект е топене на мазнини, апаратът се настройва да прониква в дълбочина, като така унищожава мастните клетки.

Как работи NuEra Tight?

Play Video

Топи мазнините

Персонализираното контуриране на тялото се осъществява чрез технологията FocalRF, която позволява третирането на подкожните мазнини във всяка област на тялото. Процедурата е напълно индивидуална за всеки човек.

Редуцира целулита

Апаратът прилага различни радиочестоти, два режима на лечение и механичен масаж за въздействие върху съединителната тъкан, като по този начин води до ремоделиране на целулита и намаляване на неравностите и изпъкналостите в третираната зона.

стяга кожата и премахва бръчките

NuEra Тight нагрява подкожните тъкани по специален начин, като така активира фибробластите да синтезират нов колаген. Освен това се повишава притокът на кръв в третираната зона. Резултатът е изглаждане и значително подмладяване на кожата само след няколко процедури.

Ключовият фактор, определящ ефективността на терапията е способността да се таргетира правилната дълбочина, според третирания проблем. Революционната технология на NuEra Tight позволява напълно индивидуализиране на дълбочината на проникване. Апаратът се настройва на определен режим, според третираната зона, за да се получи маскимален ефект.

Резултатите

Лице
2-before2-after
3-before3-after
4-before4-after
6-before6-after
8-before8-after
9-before9-after
dvoina bradichka beforedvoina bradichka after
Целулит
celulit 1-beforecelulit 1-after
celulit 2-beforecelulit 2-after
celulit 3-beforecelulit 3-after
Тяло
tqlo1 beforetqlo1 after
tqlo2 beforetqlo2 after
tqlo3 beforetqlo3 after
tqlo4 beforetqlo4 after
tqlo5 beforetqlo5 after
tqlo6 beforetqlo6 after
tqlo7 beforetqlo7 after

Често задавани въпроси

Терапията NuEra Tight™ се провеждат в тиха и спокойна обстановка, в някой от нашите специализирани кабинети, където ще легнете или ще седнете удобно. След нанасяне на специален охлаждащ електропроводим гел върху кожата, апликаторът се придвижва внимателно върху целевата зона с кръгови движения. Устройството постепенно засилва енергията, за да загрее третирания слой от тъкани без дискомфорт. Това се постига с вградена интелигентна система за регулиране и специален сензор на накрайника. Докато енергията се абсорбира, вие ще почувствате затопляне. Терапията е бърза, ефективна и приятна и усещането е като масаж с топли камъни.

NuEra Tight може да се използва при хора с всички типове тяло и цвят на кожата, за да скулптурира, подмлади и стегне кожата.

Процедурата не е подходяща при бременна, при наличие на активна инфекции или чувствителност към топлина. По време на лечението се избягват зони с повърхностни порязвания, пиърсинг или татуировки.

Желателно е процедурата да се извършва преди или доста след поставяне на ботокс или дермални филъри, тъй като може да намали продължителността им.

Резултатите могат да варират при различните хора. Много от преминалите коментират, че виждат и усещат резултати веднага след първата процедура.

За оптимален ефект са необходими поне 4-6 процедури през 10-14 дни и по една поддържаща процедура веднъж на 1-2 месеца(според зоната на третиране). Резултатите са дълготрайни, като се разгръщат седмици и месеци след терапията чрез засиленото образуване на колаген.

Апаратът NuEra™ Tight е проектиран за комфорт, тъй като използва технология за контрол на температурата. По време на лечението накрайникът бавно се плъзга по третираната зона, за да загрее постепенно кожата, без да причинява болка. Усещането е като масаж с горещи камъни. Всеки човек е различен в своята толерантност към поглъщане на топлина, но повечето пациенти описват топло усещане, тъй като енергията прониква в различна дълбочини на кожата, според желания ефект. Няма възстановитетлен период и можете да се върнете към обичайната обичайното си ежедневие веднага.

Обикновено се наблюдава зачервяване на кожата, което отшумява няколко часа след провеждане на терапията.

След провеждането на процедурата е необходимо третираната зона да се пази от директен контакт със слънцето за 2-3 дни. Препоръчително е използването на слънцезащитен крем.

Дерматологична клиника Smart Derm е лидер в прилагането на иновативни нехирургични естетични технологии и процедури. Пациентите ни получават много добри резултати с NuEra Tight™ и са изключително доволни. Може да разчитате, че ще изготвим индивидуален план за третиране специално за Вас, за да изглеждате млади, стегнати и освежени! Членовете на нашия екип са висококвалифицирани терапевти и са посветени на това да ви осигурят най-висококачествените грижи и внимание. Заповядайте на безплатна консултация, за да определим дали NuEra Tight™ е най-подходящата терапия за Вас. ОБАДЕТЕ СЕ НА 0895 62 0340, за да научите как тази революционна технология може да Ви помогне.

ЦЕНИ

при закупуване на пакет от процедури важат допълнителни отстъпки

 • Корем 350 лв
 • Седалище 350 лв
 • Задни бедра 350 лв
 • Предни бедра 350 лв
 • Бричове 250 лв
 • Колене 250 лв
 • Прасци 250 лв
 • Ръце 300 лв
 • Паласки 250 лв
 • Лице 250 лв
 • Шия 150 лв
 • Двойна брадичка 150 лв
 • Деколте 150 лв
 • Лице+шия 350 лв
 • Шия+деколте 250 лв
 • Лице+шия+деколте 450 лв