Дермални филъри - Juvederm, Teosyal, Maili в град Кърджали

Дермалните филъри - машина на времето?

Наричани са „еликсир на младостта” заради невероятната им способност да изглаждат бръчките и да подмладяват кожата моментално.

Хиалуроновата киселина е основен компонент на нашата кожа. Тя осигурява нейната гладкост, благодарение на способността си да свързва големи количества вода. Хиалуроновата киселина придава на кожата свеж и нежен вид, тъй като подобрява еластичността, тонуса и хидратирането ѝ. С напредване на възрастта и под въздействието на различни фактори съдържанието на хиалуронова киселина в кожата намалява, което води до по-ниска еластичност, образуване на бръчки, загуба на обем и отпускане на лицевия контур. 

Дермалните филъри са незабавно и ефективно решение на проблемите със стареенето и нарушената структура на кожата.

Поставянето на филъри се извършва само от дерматолог

В естетична клиника Smart Derm разполагаме с най-висококачествените хиалуронови филъри, които се поставят от дерматолог. Характеризират се с изключителна разтегливост и здравина, благодарение на които лицето остава естествено динамично, а неприятните следи на времето се заменят от свежа и гладка кожа.

Juvederm volift, Teosyal Ultra deep, Maili Extreme

Предимставата на терапията:

незабавни видими резултати

Разработена да посрещне всички Ваши нужди: от хидратиране на кожата до попълване на бръчките

Възстановява структурите на лицето, оформя контура и придава естествен обем на устните

Често задавани въпроси

Повечето хора свързват инжекциите с болка. Преди да се подложат на процедура с дермални филъри, над 90 % от пациентите мислят, че е болезнена.

Поставянето на хиалуронов филър не предизвиква болка в повечето зони на лицето.

Тъй като разбираме вашето отношение към болката, Ви предлагаме нова гама продукти, съдържащи най – използвания от хирурзи и зъболекари локален анестетик: лидокаин. Той ви гарантира оптимален комфорт по време на процедурата.

Имплантите с хиалуронова киселина са биосъвместими и резорбируеми. Качеството и степента на пречистеност на геловете с хиалуронова киселина гарантира естествен, безопасен и незабавен резултат само след една процедура, която трае от 10 до 15 минути.

Разполагаме с пълна гама продукти, които незабавно коригират бръчките, като запазват естественото излъчване на Вашето лице.

Естествено и дискретно, лицето възвръща своя нежен вид.

Резултатите са видими веднага след процедурата. За оптимален резултат дерматологът може да Ви посъветва да направите между 1 и 3 процедури. За поддържане на резултата са препоръчителни допълнителни сесии с по-малко количество продукт.

Върху дълготрайността на ефекта влияние оказват редица фактори като тютюнопушене, начин на живот и др.

Поради факта, че хиалуроновата киселина се разгражда естествено в тялото, ефектът на процедурата варира и зависи от няколко обективни фактора:

 • Тип кожа на пациента
 • Тежест на проблема, който се коригира
 • Конкретния продукт, който се използва
 • Зоната на инжектиране
 • Количеството, което се поставя

Инжекциите с хиалуронова киселина не се препоръчват на бременни жени, кърмачки, пациенти с чувствителност към хиалуроновата киселина, пациенти с автоимунни заболявания и други заболявания на имунната система.

Една седмица преди процедурата не трябва да се приемат:

 • Aспирин
 • Лекарства против възпаления
 • Антикоагуланти

Дните след процедурата НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ на високи температури:

 • Слънце
 • Парна баня
 • Солариум

Не травмирайте инжектираната зона:

 • Натиск
 • Посещение при зъболекар


*24 часа след процедурата не използвайте козметични продукти (грим, червило) и не приемайте алкохол.
*В продължение на 2 седмици пийте колкото се може повече вода. (Минимум по 2 л. на ден)

Желаният резултат е видим веднага след процедурата. Може да се наблюдава лек дискомфорт, зачервяване в точките на инжектиране и незначителен оток. Благодарение на изключително високото ниво на пречистеност на хиалуроновите гелове всички симптоми обикновено отшумяват до 3 часа, а изчезват напълно до 24 часа.