NuEra Tight: Процедура за скулптуриране на тялото от следващо поколение

Омръзна ли ви целулитът, отпуснатата кожа и бръчките да влияят на самочувствието и външния ви вид? Искате ли неинвазивно решение за оформяне на тялото и подмладяване на кожата? NuEra Tight може да Ви даде всичко това.

Как действа NuEra Tight

NuEra Tight използва усъвършенствано радиочестотно излъчване за генериране на топлина в третираната зона. Тази топлина води до различни физиологични реакции, които спомагат за стягане на кожата, намаляване на целулита и топене на мазнините.

Топене на мазнини

Технологията FocalRF на NuEra Tight позволява персонализирано оформяне на тялото чрез насочване към подкожните мазнини във всяка област на тялото. Процедурата е напълно индивидуална за всеки човек.

Намаляване на целулита

Устройството използва различни радиочестоти, два режима на лечение и механичен масаж за ремоделиране на съединителната тъкан и намаляване на целулита. Това води до намаляване на неравностите и изпъкналостите в третираната област.

Стягане на кожата и премахване на бръчките

NuEra Tight загрява подкожните тъкани по начин, който активира фибробластите да синтезират нов колаген. Това, в комбинация с повишения кръвоток в третираната зона, води до изглаждане и подмладяване на кожата само след няколко процедури.

Ключът към успешното лечение

Ефективността на терапията NuEra Tight зависи от насочването към правилната дълбочина, в зависимост от третирания проблем. Технологията на апарата позволява пълна индивидуализация на дълбочината на проникване, като режимите се настройват според третираната зона за постигане на маскиращ ефект.

Какво да очаквате по време на лечението?

Терапиите с NuEra Tight се провеждат в тиха и спокойна среда. След нанасяне на охлаждащ електропроводим гел върху кожата, апликаторът се движи по целевата зона с кръгови движения. Устройството постепенно усилва енергията, за да загрее тъканта без дискомфорт, като усещането е като при масаж с топли камъни. Няма възстановителен период и можете да се върнете към нормалния си начин на живот веднага след процедурата.

Кой може да се възползва от NuEra Tight?

NuEra Tight може да се използва при хора с всякакъв тип тяло и кожа за оформяне, подмладяване и стягане. Процедурата обаче не е подходяща за бременни, хора с активна инфекция или чувствителност към топлина. Не се препоръчва и за зони с повърхностни порязвания, пиърсинги или татуировки.

Препоръчително е процедурата да се извършва преди или доста след поставянето на ботокс или дермални пълнители, тъй като може да намали тяхната трайност. Резултатите могат да варират при отделните хора, като при много от тях резултатите се виждат и усещат веднага след първата процедура. За постигане на оптимални резултати са необходими минимум 4-6 процедури на всеки 10-14 дни и една поддържаща процедура на всеки 1-2 месеца (в зависимост от третираната зона). Резултатите са дълготрайни, като се разгръщат с времето чрез засилено образуване на колаген.

Възползвайте се от февруарската промоция на NuEra Tight и се запишете за безплатна консултация, за да оформите тялото си така, както винаги сте искали. Свържете се с нас още днес на телефон 0895620340, за да насрочите своята среща.

Искате да научите повече или да запазите час?

Оставете ни данните си по-долу и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури и очакваните резултати. И да отговори на въпросите Ви.

Искате да научите повече или да запазите час?

Оставете ни данните си по-долу и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури и очакваните резултати. И да отговори на въпросите Ви.