Кажете сбогом на бръчките с най-популярната естетична процедура в света

Израженията на лицето ни помагат да изразяваме своите емоции и да общуваме с хората около нас. Въпреки това ежедневните съкращения на лицевите мускули могат да доведат до образуването на динамични бръчки на лицето и челото. С течение на времето тези динамични бръчки стават статични и видими дори когато лицето ви е в покой. Именно така ботоксът направи революция в естетичната индустрия, предлагайки решение за възстановяване на младежкия вид.

В клиниката за естетична медицина SmartDerm, Кърджали нашите опитни дерматолози използват инжекции с ботокс, за да отпуснат мускулите и да предотвратят образуването на линии и бръчки. С нежен и фин подход инжекциите блокират образуването на бръчки, в резултат на което се постига младежки вид без “уморено” изражение.

Предимства на инжектирането на ботокс в SmartDerm:

Изключително ясно изразен ефект: Инжекциите заличават уморения вид на лицето ви и възвръщат младежкия ви вид.

Възстановява младостта на кожата и оформя лицето: Инжекциите с ботокс оформят лицето и възстановяват младежкия вид на кожата, като придават младежко и сияйно излъчване.

Безболезнено и удобно: Инжектирането на ботокс е сравнително безболезнено и не причинява особен дискомфорт. Инжекциите се правят по фин и деликатен начин, което гарантира Вашия комфорт.

Лекува множество естетични проблеми: Ботоксът се използва за изглаждане на мимически бръчки, релаксиране на мускулите, коригиране на бръчките на шията и контрол на прекомерното изпотяване.

Процедурата се предхожда от консултация, на която пациентът се информира подробно за спецификата на процедурата, естеството на проблема, възможните варианти на терапия, очакваните резултати, възможните странични ефекти, лечението след процедурата и последващите консултации. Процедурата е изцяло инжекционна и сравнително безболезнена, като дълбочината на инжектиране, единичната доза и броят на убожданията варират в зависимост от третираната област.

През следващите три до четири часа след процедурата се препоръчва да останете в изправено положение и да избягвате масажирането на местата на инжектиране. Препоръчва се периодично свиване и отпускане на мимическите мускули на третираната зона, за да се подпомогне ефективността на процедурата. За да се осигурят най-добри резултати, се препоръчва да се избягва употребата на алкохол през следващите 24 часа и амплитуди с висока температура (сауна, парна баня и др.) през следващите 10 до 14 дни. Ефектът от процедурата е видим четири до пет дни по-късно, като се препоръчва да се насрочи контролен преглед две седмици след процедурата, за да се оцени ефектът и да се направят необходимите допълнителни корекции. Ефектът трае приблизително шест месеца, като с всяка следваща процедура продължителността се увеличава. Препоръчва се инжекциите да се правят не повече от два пъти годишно.

В редки случаи може да има някои точкови синини в зоните на инжектиране, които ще изчезнат през следващите няколко дни. 

Запишете се за безплатна естетична консултация в клиниката за естетична медицина SmartDerm днес и кажете “Сбогом!” на бръчките и уморените изражения на лицето. Възстановете младежкия си вид и изпитайте многобройните предимства на инжекциите с ботокс.

Имате въпрос?

Запазете час и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури, очакваните резултати и продължителността на терапевтичния курс.

Последвайте страницата ни във Facebook

Заявете Вашият час тук

Естетична Клиника Smart Derm,
град Кърджали, ул. Републиканска 63