Портокалова кожа: фактори, причини и противодействие.

“Портокалова кожа” и наличието на целулит и мазнини могат да бъдат изключително разочароващи, особено за тези, които са положили значителни усилия да поддържат здравословен начин на живот чрез диета и упражнения. Въпреки тези усилия често се срещат натрупвания на упорити мазнини, които са устойчиви на традиционните методи за отслабване. Важно е обаче да се разбере, че отпуснатата кожа и наличието на целулит и мазнини не се определят само от теглото или диетата.

Съществуват няколко фактора, които допринасят за появата на въпросните “вълни” по кожата и целулита, сред които генетика, възраст, хормонални промени и ежедневните навици. С напредването на възрастта кожата ни естествено губи своята еластичност, което я прави по-податлива на увисване и бръчки. Хормоналните промени могат да окажат влияние и върху разпределението на мазнините, като ги карат да се натрупват в определени зони на тялото. Заседналият начин на живот и диетата с високо съдържание на преработени храни също могат да допринесат за образуването на целулит и упорити мазнини.

За щастие има решение на проблема с “портокаловата кожа” и упоритите мазнини. NuEra Tight е съвременно устройство, което използва радиочестотно излъчване за генериране на топлина в третираната зона, което води до различни физиологични реакции. Устройството се регулира на различни дълбочини, което позволява целенасочено третиране на специфични проблеми като целулит, отпуснатост на кожата и топене на мазнини.

Ключов фактор за ефективността на терапията NuEra Tight е възможността за насочване на правилната дълбочина според третирания проблем. Например, когато става въпрос за отпускане на кожата, устройството се настройва на повърхностно ниво, което стимулира образуването на колаген. От друга страна, когато целта е топене на мазнини, устройството се настройва да работи в дълбочина, унищожавайки мастните клетки.

Терапията NuEra Tight е безопасна, бърза и ефективна, като много пациенти отчитат значителни подобрения само след няколко процедури. Устройството използва технология за контрол на температурата, за да гарантира, че кожата се загрява постепенно и комфортно, без да причинява болка. Няма възстановителен период и пациентите могат да се върнат към нормалния си начин на живот веднага след процедурата.

В заключение, несъвършенствата по кожата и наличието на целулит и мазнини могат да бъдат резултат от няколко фактора, включително генетика, възраст, хормони и навици на живот. Макар че диетата и физическите упражнения могат да помогнат, те не винаги осигуряват желаните резултати. NuEra Tight е безопасно и ефективно решение за тези, които искат да стегнат кожата си, да намалят целулита и да стопят упоритите мазнини. 

Клиника SmartDerm предлага безплатна консултация за всеки, който иска да научи повече за ефектите от процедурата. През целия месец Февруари предлагаме специални пакетни оферти с възможност за изплащане на вноски.

Научете повече за промоцията: www.smartderm.bg/promocii .

Искате да научите повече или да запазите час?

Оставете ни данните си по-долу и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури и очакваните резултати. И да отговори на въпросите Ви.

Искате да научите повече или да запазите час?

Оставете ни данните си по-долу и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури и очакваните резултати. И да отговори на въпросите Ви.