Плазмолифтинг: Естественият начин за подмладяване на кожата

Търсите ли безопасен и естествен начин за подмладяване на кожата си? В случай, че отговорът е “да”, то PRP плазмолифтинга – една от най-ефективните и щадящи естетични терапии днес, е точно за Вас. 

Известна още като плазмолифтинг, плазмотерапия или дори “вампирски лифтинг”, тази процедура използва вашата собствена богата на тромбоцити плазма, за да съживи и подмлади кожата ви.

PRP плазмолифтингът е подходящ за пациенти от всички възрасти, при които се наблюдават първите признаци на стареене на кожата. Той е и чудесен вариант за хора с алергии или такива, които предпочитат най-безопасните и щадящи методи. Освен това може да се комбинира с други процедури, като химически пилинг, филъри, ботокс, лазерни процедури и радиовълнов лифтинг (NUERA).

И така, как действа?

Нашият дерматолог взема венозна кръв и я обработва с центрофуга, за да отдели кръвните елементи от течната част. Получената плазма, известна като PRP (плазма, богата на тромбоцити), е богата на тромбоцити, хранителни вещества, витамини, хормони и протеини. След това тя се инжектира обратно в зоните на кожата, където е необходима, чрез серия от микроинжекции.

Инжектирането на PRP води до освобождаване на биологично активни вещества, наречени растежни фактори, които стимулират производството на нов колаген и еластични влакна, хиалуронова киселина и нови клетки. То също така нормализира тъканното дишане и подобрява микроциркулацията. Тези промени водят до по-плътна, еластична и стегната кожа, както и до равномерен тен и намаляване на фините линии.

След процедурата може да се появи известно зачервяване и леко подуване в третираната област, които изчезват в рамките на няколко часа. В някои случаи може да се появят синини, но те изчезват в рамките на една седмица. За поддържане на ефекта се препоръчва да се извършват три последователни процедури с PRP плазма на всеки 4-6 седмици, последвани от една процедура на всеки 6 месеца. Първите резултати обикновено се забелязват около 30 дни след последната процедура, като качествените промени в кожата стават видими през следващите месеци.

В допълнение към подмладяващия си ефект PRP се използва и за лечение на акне, белези, хиперпигментация, стрии, косопад и себореен дерматит. С минималната необходима подготовка и възможността да се комбинира с други процедури, PRP плазмолифтингът е фантастичен вариант за тези, които търсят безопасно и естествено подмладяване на кожата. Свържете се с нас днес, за да си запишете безплатна естетична консултация и да научите повече за тази невероятна терапия.

Искате да научите повече или да запазите час?

Оставете ни данните си по-долу и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури и очакваните резултати. И да отговори на въпросите Ви.

Искате да научите повече или да запазите час?

Оставете ни данните си по-долу и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури и очакваните резултати. И да отговори на въпросите Ви.