Лазерна епилация в Кърджали – ефективна и безболезнена

лазерна епилация Кърджали

Търсите ли най-съвременния, безболезнен и ефикасен метод за премахване на нежелано окосмяване в Кърджали?

Не търсете повече – в естетична клиника Smart Derm предлагаме най-добрата технология за лазерна епилация в Кърджали Elysion Pro. С нашия диоден лазер от ново поколение ще се сдобиете с копринено гладка кожа за рекордно кратко време, без дискомфорт и странични ефекти. Подходящ за всеки тип кожа, пол и сезон, Elysion Pro е най-добрият избор за трайно обезкосмяване.

Какво представлява Elysion Pro? Elysion Pro е иновативна система за лазерна епилация, разработена от световния лидер в естетичните технологии Cocoon Medical. Апаратът използва високоенергиен диоден лазер, който селективно атакува пигмента меланин в космения фоликул и го унищожава за постоянно, без да уврежда околната кожа. Специалната “Crystal Freeze” технология за охлаждане в накрайника осигурява максимален комфорт и безопасност по време на процедурата. С най-високата пикова мощност сред диодните лазери, Elysion Pro гарантира видими и дълготрайни резултати дори при най-светли и фини косъмчета.

Защо да изберем Smart Derm за лазерна епилация в Кърджали?

Ние сме водеща естетична клиника в Кърджали с доказан опит в извършването на лазерна епилация. Нашите квалифицирани медицински специалисти са обучени да извлекат максимума от най-съвременната апаратура за постигане на оптимални резултати за всеки клиент. С Elysion Pro Ви гарантираме:

  • Безболезнена и комфортна процедура чрез вградената охлаждаща технология
  • Бързи сесии без период на възстановяване, които може да извършите дори през обедната почивка
  • Ефективност при всички фототипове кожа и цвят на окосмяване
  • Видимо намаляване на окосмяването още след първата процедура
  • Трайно редуциране на космите с до 90% след пълен курс на третиране
  • Изгодни цени и отстъпки при закупуване на пакети процедури

Какви са стъпките на процедурата?

Първо, ще преминете през консултация с наш специалист, който ще оцени типа кожа, структурата и цвета на окосмяването Ви. Въз основа на това, ще Ви препоръчаме индивидуален протокол за третиране и брой сесии за постигане на желаните резултати.

В деня на процедурата, кожата трябва да бъде чиста, обръсната и без грим, дезодорант или други продукти. Лазерният лъч се насочва върху третираната зона, като селективно въздейства на космените фоликули без да засяга околните тъкани. Охлаждащата технология минимизира дискомфорта, превръщайки епилацията в напълно поносима. Цялата сесия обикновено отнема между 15 и 60 мин, в зависимост от размера на зоната.

Веднага след третирането може да има леко зачервяване и подуване, които бързо отзвучават. Много важно е да предпазвате кожата от директно излагане на слънце в следващите дни. В рамките на 1-2 седмици третираните косъмчета ще окапят и растежът им видимо ще намалее. С всяка следваща процедура ефектът се кумулира, достигайки до 90% трайно редуциране на окосмяването.

С лазерите от ново поколение като Elysion Pro вече няма нужда да търпите болезнени процедури, несигурни резултати и постоянно подрастващи косъмчета. Подарете си дълготрайно обезкосмяване и самочувствие с нашата иновативна лазерна епилация в Кърджали. Свържете се с нас сега на някой от линковете по-долу.

Искате да научите повече или да запазите час?

Оставете ни данните си по-долу и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури и очакваните резултати. И да отговори на въпросите Ви.

Искате да научите повече или да запазите час?

Оставете ни данните си по-долу и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури и очакваните резултати. И да отговори на въпросите Ви.