Кислороден пилинг за здрава кожа – ползи и предимства на проедурата

Кислородният пилинг е неинвазивна козметична процедура, предназначена за подмладяване и съживяване на кожата с помощта на силата на чистия кислород. Тази процедура включва прилагане на специализиран разтвор, обогатен с кислород и основни хранителни вещества, върху кожата. Това е нежен и ефективен начин за ексфолиране, подхранване и насърчаване на цялостното здраве на кожата.

Предимства на кислородния пилинг

  • Дълбоко ексфолиране: Кислородният пилинг деликатно отстранява мъртвите кожни клетки, като отпушва порите и спомага за по-гладка и равномерна текстура на кожата. Инфузията на кислород и подхранващи разтвори улеснява нежното ексфолиране, като премахва мъртвите клетки и спомага за по-гладка и равномерна текстура на кожата. Сбогувайте се с грубите участъци и посрещнете нежно мек и усъвършенстван тен.

  • Хидратация: Кислородният разтвор хидратира кожата в дълбочина, осигурявайки прилив на влага, който прави тена ви пухкав и еластичен.  Позволете на хидратиращата инфузия да преобрази кожата Ви, като я направи пухкава, еластична и неустоимо приятна на допир.

  • Стимулиране на производството на колаген: Чрез насърчаване на производството на колаген кислородният пилинг допринася за повишаване на еластичността на кожата, като намалява появата на фини линии и бръчки. Усещането за стягащ ефект е моментално, благодарение на съдържанието на този важен протеин като основна съставка в кислородния пилинг. 

  • Намаляване на възпалението: Нежният характер на тази процедура я прави идеална за намаляване на възпаленията, справяне със зачервяванията и внасяне на усещане за спокойствие в кожата Ви. Кислородният пилинг има успокояващ ефект и е подходящ за различни типове кожа. 

Въпреки че ползите от кислородния пилинг са наистина преобразяващи, ключът се крие в професионалното му прилагане. Доверете се на квалифицираните дерматолози в Естетична клиника SmartDerm, които ще се погрижат за персонализирано извършване на процедурата според уникалните нужди на Вашата кожа. 

Имате въпрос?

Запазете час и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури, очакваните резултати и продължителността на терапевтичния курс.

Последвайте страницата ни във Facebook

Заявете Вашият час тук

Естетична Клиника Smart Derm,
град Кърджали, ул. Републиканска 63