Кислороден пилинг за здрава кожа – ползи и предимства на проедурата

Кислородният пилинг е неинвазивна козметична процедура, предназначена за подмладяване и съживяване на кожата с помощта на силата на чистия кислород. Тази процедура включва прилагане на специализиран разтвор, обогатен с кислород и основни хранителни вещества, върху кожата. Това е нежен и ефективен начин за ексфолиране, подхранване и насърчаване на цялостното здраве на кожата.

Предимства на кислородния пилинг

  • Дълбоко ексфолиране: Кислородният пилинг деликатно отстранява мъртвите кожни клетки, като отпушва порите и спомага за по-гладка и равномерна текстура на кожата. Инфузията на кислород и подхранващи разтвори улеснява нежното ексфолиране, като премахва мъртвите клетки и спомага за по-гладка и равномерна текстура на кожата. Сбогувайте се с грубите участъци и посрещнете нежно мек и усъвършенстван тен.

  • Хидратация: Кислородният разтвор хидратира кожата в дълбочина, осигурявайки прилив на влага, който прави тена ви пухкав и еластичен.  Позволете на хидратиращата инфузия да преобрази кожата Ви, като я направи пухкава, еластична и неустоимо приятна на допир.

  • Стимулиране на производството на колаген: Чрез насърчаване на производството на колаген кислородният пилинг допринася за повишаване на еластичността на кожата, като намалява появата на фини линии и бръчки. Усещането за стягащ ефект е моментално, благодарение на съдържанието на този важен протеин като основна съставка в кислородния пилинг. 

  • Намаляване на възпалението: Нежният характер на тази процедура я прави идеална за намаляване на възпаленията, справяне със зачервяванията и внасяне на усещане за спокойствие в кожата Ви. Кислородният пилинг има успокояващ ефект и е подходящ за различни типове кожа. 

Въпреки че ползите от кислородния пилинг са наистина преобразяващи, ключът се крие в професионалното му прилагане. Доверете се на квалифицираните дерматолози в Естетична клиника SmartDerm, които ще се погрижат за персонализирано извършване на процедурата според уникалните нужди на Вашата кожа. 

Искате да научите повече или да запазите час?

Оставете ни данните си по-долу и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури и очакваните резултати. И да отговори на въпросите Ви.

Искате да научите повече или да запазите час?

Оставете ни данните си по-долу и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури и очакваните резултати. И да отговори на въпросите Ви.