Кажете сбогом на бръчките и пигментните петна с “Dermapen” – вашето ново решение за млада и сияйна кожа!

Уморени ли сте от пигментните петна, които помрачават тена ви? Търсите решение, което не само подмладява кожата ви, но и ви кара да се чувствате освежени и сияйни? Позволете ни да ви въведем в света на фракционната мезотерапия с “Dermapen”!

“Dermapen” е модерно устройство за фракционна мезотерапия, която активира обновяването на кожата на клетъчно ниво, както отвън, така и отвътре. 

Тази революционна технология съчетава най-доброто от два свята – микродермабразиото и мезотерапията, за да ви предложи цялостно решение на проблемите с кожата.

  • Как работи?

“Dermapen” разполага с 12 микроигли, които правят чудеса под повърхността на кожата. Тези миниатюрни, но мощни игли въвеждат равномерно специални мезококтейли, които стартират естествения процес на обновяване на кожата ви. Те стимулират клетъчната обмяна, оставяйки ви с тен, който е не само по-светъл, но и по-гладък.

Това не е всичко! Микротравмите, създадени от тези нежни убождания, задействат производството на колаген и еластин в кожата ви. Това е тайната за постигане на заветното младежко излъчване. С увеличаването на нивата на колаген и еластин, кожата ви се стяга и повдига, бръчките започват да избледняват, а структурните увреждания на кожата изчезват.

  • Преобразяване отвътре навън

Това, което отличава “Dermapen”, е способността му да подобрява микроциркулацията, да ускорява метаболизма на кожата ви и да насища дълбоките слоеве с активни съставки. Това не е просто повърхностна корекция, това е цялостно подмладяване, което прави кожата ви по-еластична, жизнена и свежа от всякога.

  • Премахване на пигментните петна

Чрез насърчаване на равномерния тен на кожата и стимулиране на естествените оздравителни процеси, “Dermapen” помага да се намали появата на пигментни петна. Кажете “здравей” на по-светъл и равномерен тен!

  • Dermapen” за по-свеж и младежки вид

Докато процедурата действа магически, ще забележите, че фините линии постепенно изчезват, а дълбоките бръчки стават по-слабо изразени. Резултатът: по-свеж, по-гладък и видимо подмладен вид.

В естетична клиника, “SmartDerm”, се грижим за това да се чувствате по най-добрия начин. Вярваме, че красотата на всеки е уникална сама по себе си, а “Dermapen” е само един от инструментите, които използваме, за да я подчертаем. 

Изпитайте трансформиращата сила на фракционната мезотерапия с “Dermapen”!

Кожата ви го заслужава! 

Искате да научите повече или да запазите час?

Оставете ни данните си по-долу и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури и очакваните резултати. И да отговори на въпросите Ви.

Искате да научите повече или да запазите час?

Оставете ни данните си по-долу и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури и очакваните резултати. И да отговори на въпросите Ви.