Как HydraFacial забавя стареенето на кожата?

В SMART DERM разбираме, че като дами, всички ние искаме да изглеждаме и да се чувстваме по най-добрия начин. Искаме да имаме сияйна, младежка кожа без нужда от инвазивни процедури. Поради тази причина, в клиниката за естетична дерматология имаме за цел нашите клиенти да знаят точно какви резултати могат да очакват от процедурата HydraFacial. 

Тази усъвършенствана, неинвазивна процедура може да реши широк спектър от проблеми с кожата, като фини линии и бръчки, неравномерен тен на кожата, суха и дехидратирана кожа и запушени пори. При редовни процедури можете да очаквате редица видими резултати.

Една от най-забележимите промени, които клиентите изпитват, е подобряването на текстурата на кожата. Процедурата HydraFacial премахва мъртвите кожни клетки и отпушва порите, като оставя кожата ви гладка и мека на допир. Това се постига чрез първата стъпка от процедурата – етапа на почистване и пилинг, при който използваме разтвори Active 4 и GlySal с активни съставки, които съчетават предимствата на ексфолирането и химическия пилинг в една стъпка. Това спомага за отстраняване на замърсяванията и мъртвите кожни клетки, като подготвя кожата за следващите етапи и позволява по-добро усвояване на активните съставки.

Друг резултат, който постигаме, е по-светлият и равномерен тен на лицето. Процедурата може да помогне за намаляване на появата на тъмни петна, хиперпигментация и старчески петна, оставяйки кожата ви с по-равномерен и сияен тон. Това се постига чрез втората стъпка – етапа на екстракция и хидратация, където използваме Beta-HD Clear Serum, който е специално разработен за мазна кожа и кожа със запушени пори, но може да се използва и при всеки друг тип кожа. Този уникален серум съдържа коктейл от съставки като салицилова киселина, екстракт от кора на върба, екстракт от мед, тасманийски пипер и екстракт от спирея, които работят заедно, за да ексфолират нежно кожата, да предотвратят натрупването на замърсявания и себум в порите и да оставят кожата ви да изглежда по-чиста и сияйна.

Може би най-търсеният резултат е намаляването на фините линии и бръчките. Процедурата насърчава производството на колаген, който може да помогне за “изпъване” на кожата и изглаждане на бръчките и фините линии. Последната стъпка – етапът на превенция и защита, при който прилагаме специализирани серуми, насочени към конкретни проблеми на кожата, като DERMABUILDER BOOST – серум, който минимизира признаците на стареене и подхранва кожата с пептиди. Този серум съдържа патентована смес от пептиди като ацетил октапептид-3 и палмитоил депептид-5, които помагат в борбата с фините линии, неравномерния тен и подобряват текстурата на кожата. Освен това съдържа съставки като алфа арбутин, който се извлича от екстракт от боровинки и намалява появата на тъмни петна, и витамин С, който е най-добрият антиоксидант, имащ редица ползи за кожата и отговорен за цялостния ѝ вид и блясък.

В заключение, процедурата HydraFacial в клиниката по естетична дерматология SMART DERM е усъвършенствана неинвазивна процедура, която може да подобри външния вид и да помогне при борбата с фините линии, бръчките и други признаци на стареене. Същевременно се справя и с други проблеми на кожата, като неравномерен тен, суха и дехидратирана кожа и запушени пори. 

Това е чудесна възможност за тези от вас, които искат да подмладят кожата си и да постигнат младежки, сияен вид. 

Ако искате да научите повече за ползите от процедурата HydraFacial и да опитате процедурата в SMART DERM, в момента предлагаме промоция с 40% отстъпка за целия Януари. 

Можете да си запишете час за консултация в нашата клиника, която се намира на адрес: гр. Кърджали, ул. Републикански 63Б или като ни се обадите на телефон 0895620340.

Очакваме Ви!

Искате да научите повече или да запазите час?

Оставете ни данните си по-долу и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури и очакваните резултати. И да отговори на въпросите Ви.

Искате да научите повече или да запазите час?

Оставете ни данните си по-долу и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури и очакваните резултати. И да отговори на въпросите Ви.