Грижа за проблемна кожа – защо е важно редовното извършване на процедури при специалист?

Кожата е най-големият орган в нашето тяло, който изисква ежедневна грижа за поддържането на баланс и добро здраве. Често тя се бунтува, проявявайки признаци на акне, петна, прекомерно омазняване или упорита сухота. Тези проблеми, освен засягането на вида на кожата ни, се отразяват и на нашето самочувствие. 

Пътят към поддържането на чиста и сияйна кожа се крие в персонализираната рутинна и редовно посещаване на специалист.

Ежедневната грижа е в основата на справянето с проблемната кожа. Нежната и последователна рутинна процедура, включваща почистване, тонизиране и хидратиране, е важна нейният красив и здрав вид. Качествените продукти, подходящи за типа кожа, могат да доведат до значителна промяна. Редовното ексфолиране помага за премахването на мъртвите клетки, отпушване на порите и насърчаване на обновяването на кожата, като поддържа здрав тен.

Въпреки че ежедневната грижа е от съществено значение, опитът на специалист може да подобри състоянието на кожата Ви, поддържайки я здрава с трайни резултати. Процедури като хидрафейшъл, кислороден пилинг и фракционна мезотерапия с “dermapen”, предлагат трансформиращи решения за Вашата кожа:

  • Терапията хидрафейшъл е усъвършенствано лечение за едновременно почистване, ексфолиране, извличане на замърсявания и хидратиране на кожата. Това е неинвазивна процедура, която дава незабавни резултати, оставя кожата Ви освежена и дълбоко възстановена.

  • Кислороден пилинг: Използвайки силата на кислорода, нежно ексфолира, отстранява замърсяванията и влива в кожата жизненоважни хранителни вещества. Това успокояващо преживяване оставя кожата Ви дълбоко почистена и хидратирана, отстранявайки фините линии и бръчки.

  • Фракционна мезотерапия с “dermapen”: Тази техника включва микроинжектиране на серуми с модерно устройство директно в кожата. Обогатени с витамини, минерали и антиоксиданти, те имат подмладяващ ефект, като насърчават производството на колаген и придават сияен тен.

Възползвайте се от промоционалните цени на процедурите за лице в естетична клиника “SmartDerm” до края на месец октомври! 

Свържете се с нас и изпитайте разликата от експертната грижа за Вашата кожа! 

Искате да научите повече или да запазите час?

Оставете ни данните си по-долу и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури и очакваните резултати. И да отговори на въпросите Ви.

Искате да научите повече или да запазите час?

Оставете ни данните си по-долу и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури и очакваните резултати. И да отговори на въпросите Ви.