Искате ли да отключите най-добрата версия на себе си? Да постигнете перфектно тяло и лице с минимални усилия?

SmartDerm Club е най-силният инструмент в арсенала Ви за перфектен външен вид и страхотна форма.

Отваряме вратите за 30 човека на нашия
ЕКСКЛУЗИВЕН клуб

Представете си как се събуждате всяка сутрин с копринено гладка кожа, без да Ви се налага да губите време в грижи за нежеланото окосмяване. Представете си, че хапвате любимите си ястия, а излишните килограми се топят, без да Ви се налага да гладувате. И всичко това, докато лицето Ви сияе с младежка свежест, неподвластна на годините.

Звучи прекалено хубаво, за да е истина?

Е, това е самата истина в SmartDerm Club. Създадохме го за хората, които искат най-доброто за своята визия и здраве, и знаят, че промяната изисква холистичен подход и експертна грижа.

Какво Ви очаква като член на клуба:

С клубната карта получавате достъп до най-желаните и ефективни процедури:

 • Неограничена лазерна епилация за постоянно гладка и копринена кожа
 • Високотехнологични anti-age и ремоделиращи терапии за стегнато, и сияйно лице, и тяло
 • Изградена персонално за Вас от лекар програма за отслабване и здравословно хранене с ежедневно проследяване SmartDiet(вижте всичко за програмата на smartdiet.bg)


  Плюс куп други VIP привилегии:

 • Специални отстъпки от всички процедури в клиниката
 • Индивидуален план за естетична трансформация, изготвен от опитен дерматолог
 • Ексклузивни месечни бонуси и подаръци само за членове

Всичко това на преференциални пакетни цени, с които спестявате до 15,000 лв. за годишен пакет!

SmartDerm Club е първата и единствена по рода си програма в България, която съчетава класическите естетични процедури с холистичен подход към красотата и здравето отвътре-навън. Ние вярваме, че за да изглеждате и да се чувствате максимално добре, трябва да обхванем и автоматизираме всички аспекти на грижата за Вас:

 • Гладка и стегната кожа, без целулит, с трайно премахнато окосмяване
 • Тонизирано и изваяно тяло с медицински контролиран режим за редуциране на мазнините
 • Пречистване и възстановяване на метаболизма, и повишена жизненост с програмата SmartDiet
 • Красиво младежко лице с иновативни процедури и терапии за премахване на бръчките, и изравняване на гладкостта на кожата
 • Цялостен индивидуализиран план за подхранване на красотата и здравето Ви, с дългосрочни резултати


Това е SmartDerm Club – пълно решение за Вашата перфектна визия. Защото заслужавате да изглеждате и да се чувствате невероятно, без това да изисква постоянни жертви или компромиси.

За SmartDerm

Радвам се, че се наканих да използвам услугите на "Smart derm". Момичетата са винаги усмихнати, отговарят с най- голямо удоволствие на всички въпроси, внимателни са, със сигурност си разбират от работата. Когато влезнеш при тях ти става едно спокойно и лежерно, точно това от което имаме нужда в днешно време. Аз се възползвах, от процедурата Hydrafacial. С нея преоткрих почистването на лице без болка, без раздразнение след процедурата. Има видим резултат още след първият път. Препоръчвам с две ръце.

Христина В.

За SmartDerm

Лъчезарни, усмихнати, професионалисти! Изключително много съм доволна от процедурите! Даже след първата процедура се забелязва разликата! Препоръчвам с две ръце 🙌🏻

Мелиха О.

За SmartDiet

Чудесен и работещ механизъм! Това не е диета, не е режим. Това е начин на живот, който аз възприех с лекота и благодарност. Без глад, без лишения, без неразумни крайности, априори в разрез с човешкия метаболизъм, биохимия и физиология. Д-р Господинова е възхитителна! Компетентна, мотивираща, разбираща, дисциплинираща. Благодарение на нея повярвах, че мога! А и резултатите го потвърдиха! Благодаря Ви, д-р Господинова!

Цветелина Д.

Защо да изберете SmartDerm Club?

Най-добрият начин да придобиете навици и резултати, които ще Ви служат цял живот

Получавате комплексно решение на едно място, вместо да събирате услуги на парче

Имате мотивацията да се възползвате от всичко, което сте отлагали преди, защото вече е включено в пакета Ви

Спестявате време и усилия да изготвяте сами график и комбинации от процедури и услуги

Ставате част от елитна общност от хора, отдадени на външния вид и здравето си

Какви са възможностите за членство в SmartDerm Club?

ПАКЕТ ЗА 3 МЕСЕЦА

 • 3 месеца неограничена лазерна епилация(2970 лв.)
 • 3 терапии кислородна мезотерапия/пилинг/фракционна мезотерапия PLATINUM/могат да се предотстъпват/(387 лв.)
 • 3 месеца в SmartDiet/могат да се предотстъпват/(1170 лв.)
 • 3 ваучера по 100 лв. за Morpheus/NuEra tight
 • 9 процедури със СПЕЦИАЛНО намаление
 • 10% допълнително намаление на активни промоции
 • Индивидуален естетичен план от дерматолог.
 • Възможност за разсрочено плащане на 2 вноски.

   ОБЩО: 4827 лв. 1170 лв.

(по 390 лв. на месец)

ПАКЕТ ЗА 6 МЕСЕЦА

 • 6 месеца неограничена лазерна епилация(5940 лв.)
 • 6 терапии кислородна мезотерапия/пилинг/фракционна мезотерапия PLATINUM/могат да се предотстъпват/(774 лв.)
 • 6 месеца в SmartDiet/могат да се предотстъпват/(2340 лв.)
 • 6 ваучера по 100 лв. за Morpheus/NuEra tight
 • 18 процедури със СПЕЦИАЛНО намаление
 • 10% допълнително намаление на активни промоции
 • Индивидуален естетичен план от дерматолог.
 • Възможност за разсрочено плащане на 3 или 4 вноски.

   ОБЩО: 9654 лв. 2220 лв.

(по 370 лв. на месец)

ПАКЕТ ЗА 12 МЕСЕЦА

 • 12 месеца неограничена лазерна епилация(11 880 лв.)
 • 12 терапии кислородна мезотерапия/пилинг/фракционна мезотерапия PLATINUM/могат да се предотстъпват/(1548 лв.)
 • 12 месеца в SmartDiet/могат да се предотстъпват/(4680 лв.)
 • 12 ваучера по 100 лв. за Morpheus/NuEra tight
 • 36 процедури със СПЕЦИАЛНО намаление
 • 10% допълнително намаление на активни промоции
 • Индивидуален естетичен план от дерматолог.
 • Възможност за разсрочено плащане на 6 или 7 вноски.

   ОБЩО:19 308 лв. 4200 лв.

(по 350 лв. на месец)

Въпроси и отговори

Абонаментният модел на SmartDerm Club Ви дава много повече от сбора на отделните процедури. Освен огромното финансово предимство (спестявате до 15 000 лв. при годишния пакет), Вие получавате VIP грижа за цялостното Ви здраве и визия. С клубното членство ще имате неограничен достъп до най-ефективната лазерна епилация, ексклузивни anti-age и разкрасителни терапии, персонално оптимизиран хранителен режим с ежедневно проследяване под надзора на лекар.

Всичко необходимо, за да извлечете максимума от природната си красота и да се чувствате страхотно. SmartDerm Club не е просто пакет, а цялостна трансформация.

SmartDiet е медицински създадена и доказала резултатността си при над 1500 души. Тя се основава на задълбочен анализ на Вашите индивидуални параметри и съчетава персонализирано хранене, ежедневна отчетност и психологическа подкрепа за цялостно препрограмиране на мисленето и метаболизма.

За разлика от краткосрочните диети, SmartDiet работи на много различни нива и не просто Ви учи как да стопите мазнините и да се храните правилно, но и как да задържите новата си форма дълготрайно. Резултатът – не само сваляне на излишните килограми, но и трайно повишаване на енергията, самочувствието, либидото и качеството на съня. С други думи, пълно вътрешно и външно подмладяване!

Разбираме Ви напълно. Затова предлагаме най-изгодните пакети и опции за разсрочено плащане, за да можете да получите желаните резултати без да се претоварвате финансово. Можете да започнете с по-кратък план и след това да го подновите. Ако разделите сумата на месечните вноски, ще видите, че инвестицията е напълно посилна и си заслужава за ефекта, който ще постигнете.

В пакета неограничената епилация е комбинирана с много други процедури и услуги, които ще Ви помогнат да постигнете цялостно подобрение във външния си вид на всички нива. Даже само лазерната епилация за всички зони по отделно би излязла в пъти по-скъпо. А в комбинация с лифтинг, антиейдж и подмладяващите процедури, както и хранителната програма, ефектът се мултиплицира. Поставяме фокус върху трайните резултати и превенцията, вместо просто временно маскиране на несъвършенствата.

Разбираме Ви. Винаги е притеснително да пробвате нещо ново и различно. Но ние сме единствената клиника в региона с опитен, сертифициран екип и толкова богат набор от професионални услуги. Можете да разчитате на експертните съвети на нашия дерматолог за безопасни и ефективни процедури, съобразени изцяло с Вашия тип кожа и индивидуални нужди. Заповядайте на безплатна консултация, за да се запознаем и да Ви покажем как можем да Ви помогнем да постигнете желаните резултати.

Ключовата разлика е, че ние не предлагаме просто поредната процедура или диета, а цялостен персонализиран план за трайна промяна отвътре-навън. С професионалната диагностика и проследяване на нашия лекарски екип и прецизно подбраната комбинация от естетични процедури и хранителен режим, ще постигнете видими резултати още след първия месец. А с изградените здравословни навици и грижа за себе си, ще ги задържите във времето без усилие.

Звучи почти невероятно, но е самата истина – дори само 2-3 професионални процедури и услуги месечно могат да направят драстична разлика във Вашия външен вид, особено съчетани с правилен начин на живот и хранене. Ефектът е кумулативен и се надгражда всеки път. Ще забележите как кожата Ви става все по-гладка, стегната и сияйна, а косата и ноктите Ви – по-здрави. В комбинация с балансираното хранене, ще се чувствате енергични и в страхотна форма. 

Напълно нормално е да имате такива притеснения. Но при нас сте в сигурни ръце. Работим само с научно доказани, одобрени от FDA и CE методи и апаратура от най-висок клас. Всички процедури се извършват от обучени професионалисти и са съобразени с Вашия тип кожа и здравословно състояние, за да се избегнат нежелани реакции. На консултацията ще Ви обясним подробно етапите, очакваните резултати и възможните рискове, за да сте напълно информирани. А ако въпреки това имате проблем, сме на линия 24/7 да помогнем.

Не, напротив – при нас няма да губите време, а ще го спестите. Вместо всяка седмица да ходите на различни места за епилация, процедури за лице и тяло, естетична дерматология и диетолог, тук получавате всичко наведнъж. Освен това, процедурите ни са така концентрирани, че обикновено отнемат 30-60 минути, не повече. С клубната карта Вие сами определяте графика спрямо възможностите си. При това, ефектът е дълготраен и ще намалява нуждата от поддръжка с времето. Вижте го като инвестиция във Вашето спокойствие и свободно време занапред.

Не, в никакъв случай! В SmartDerm не вярваме в лишенията и крайностите. Планът SmartDiet ще бъде напълно адаптиран към Вашите хранителни навици, графика Ви и любимите Ви храни. Опитен лекар и нутриционист ще Ви предостави списък с разнообразни и лесни менюта, които ще Ви хранят пълноценно и ще Ви държат сити. Ще се научите как да комбинирате продуктите, за да балансирате кръвната захар и да подтискате глада. Тайната е в стратегическото хранене, а не във въздържанието. Всъщност, една от най-честите реакции на клиентите на SmartDiet е: “Не мога да повярвам, че ям толкова много и пак отслабвам!”. С правилния план, храната е Ваш съюзник, а не враг.

Разбираме, че това е важно решение и искате да направите информиран избор. Затова Ви предлагаме безплатна консултация с наш специалист, който ще се запознае подробно с Вашия случай, ще Ви обясни възможностите и ще отговори на всичките Ви въпроси.

Вие сами ще прецените дали е за Вас. Ако останете с чувството “Да, тези хора наистина могат да ми помогнат!”, ние ще сме там, за да Ви подкрепяме на всяка крачка. А ако прецените, че не е подходящ момента, пак ще получите ценни насоки за оптимизиране на грижата за себе си. Нямате какво да загубите, а има потенциално толкова много какво да спечелите.

Ако все още се чудите дали си заслужава…помислете какво е да живеете като най-добрата версия на себе си.

Да се чувствате неотразима, енергична и уверена.

Да привличате възхитени погледи без грам усилие.

Да чувствате истински комфорт в собствената си кожа.

Да бъдете здрава и лъчезарна от вътре навън.

Ако си представихте всичко това с усмивка, значи SmartDerm Club е точно за вас.

Направете тази инвестиция в себе си и вижте как животът Ви се променя.

Гарантираме Ви, че няма да съжалявате. 

Защо?

Защото за нас най-важното нещо е клиентите ни да получат това, от което наистина имат нужда и да бъдат напълно удовлетворени!

Но поради ограниченията в капацитета ни, както и на програмата SmartDiet, можем да включим само 30 човека.

Така, че не отлагайте и се включете в SmartDerm Club още сега!

Как? – Попълнете формуляра по-долу, като ни оставите имената и телефонния си номер, за да може наш терапевт да Ви се обади. Също така може да ни изпратите съобщение на страницата, или да да ни се обадите на 089 562 0340

Къде? – Естетична клиника SmartDerm се намира в град Кърджали, на улица Републиканска 63. Натиснете тук, за да видите на картата Google maps.

Оставете ни данните си, за да се свържем с Вас

Искате да научите повече или да запазите час?

Оставете ни данните си по-долу и нашият екип ще се свърже с Вас, за да Ви предостави пълна информация за нашите процедури и очакваните резултати. И да отговори на въпросите Ви.