Безплатна консултация

Запазете своя час в естетична клиника SmartDerm

За кого е подходящо?

Най- добрата грижа за кожата

Ние разбираме, че всеки човек е уникален, поради което предлагаме безплатна консултация, за да Ви помогнем да постигнете мечтания външен вид.Независимо дали искате да намалите бръчките, да оформите тялото си или да премахнете нежеланото окосмяване, нашият екип разполага с експертните познания и опит, за да ви помогне да постигнете желаните резултати.

 

Добре дошли в SmartDerm

Водеща дерматологична клиника

SmartDerm e водеща дерматологична клиника, която е специализирана в предоставянето на най-модерните и ефективни естетични и медицински процедури.

Експертен екип

Нашият екип от експертни дерматолози и естетици е посветен на това да ви помогне да подчертаете естествената си красота и да повишите самочувствието си.

Процедури

Предлагаме широка гама от процедури, които са предназначени да отговорят на вашите специфични нужди и желания – от дермални пълнители и ботулинов токсин до NuEra Tight® Body Sculpting и Hydrafacial®.

Персонален план

Нашият екип ще работи с Вас, за да създаде индивидуален план за лечение, който е съобразен с вашите уникални нужди и цели.


Какви резултати може да очаквате?

Процедури против стареене

Основният фокус на нашите процедури против стареене е да се намалят бръчките, фините линии и други признаци на стареене по лицето и шията. Тези процедури включват дермални пълнители, ботулинов токсин, PRP плазмолифтинг и фракционна мезотерапия с дермапен. Тези процедури действат, като възстановяват обема, изглаждат бръчките и ви придават младежки и свеж вид.

Подмладяване на кожата

Нашите процедури за подмладяване на кожата са предназначени за освежаване и подмладяване на кожата ви от главата до петите. Тези процедури включват Hydrafacial®, BB Glow, BioRePeelCl3® Peel и Oxygen Peel. Тези процедури действат чрез отстраняване на мъртвите кожни клетки, стимулиране на производството на колаген и дълбоко хидратиране на кожата. Освен това, спомагат за подобряване на цялостната текстура и тонус на кожата, като тя изглежда по-светла, по-чиста и по-млада.

Премахване на окосмяването

Нашите процедури за епилация са предназначени за премахване на нежеланото окосмяване и за гладка кожа без косми. Elysion Pro®  процедурите действат, като се насочват към космените фоликули, деактивират растежа и водят до трайно намаляване на окосмяването.

Скулптуриране на тяло

Процедура, персонализирана за всеки човек. Използва различни радиочестоти, режими на лечение и механичен масаж, за да се насочи към конкретната проблемна област. Резултатът е по-гладък и по-младежки вид, с намаляване на нежеланите мазнини, целулита и бръчките. Запишете се за безплатна консултация, за да разберете дали NuEra Tight® е най-доброто лечение за вас.


Какъв е процесът?​

Стъпка 1

Насрочете консултация

Първата стъпка е да насрочите консултация с някой от нашите експерти дерматолози и естетици. По време на консултацията ще обсъдим желаните от вас резултати, медицинската ви история и евентуалните ви притеснения. Също така ще извършим обстоен преглед на кожата ви и ще препоръчаме най-добрия за вас план.

Стъпка 2

Персонализиран план

След консултацията ще изготвим индивидуален план за лечение, който е съобразен с вашите специфични нужди и цели. Ще ви обясним подробностите за препоръчаната процедура, включително ползите и времето за възстановяване.

Стъпка 3

Предварителни инструкции

Преди планираното лечение ще ви предоставим предварителни инструкции, за да се подготвите за процедурата. Те могат да включват избягване на определени лекарства или продукти за грижа за кожата и избягване на излагане на слънце.

Стъпка 4

Процедури

Нашият екип от експерти ще извърши процедурата в безопасна и комфортна среда, като използва най-модерните технологии и техники. Времето за процедурата варира в зависимост от вида на лечението.

Стъпка 5

Инструкции за последваща грижа

След процедурата ще ви предоставим подробни инструкции за последващи грижи, за да гарантираме възможно най-добрите резултати. Тези инструкции могат да включват специфичен режим за грижа за кожата, избягване на излагане на слънце и избягване на определени дейности.

Стъпка 6

Среща за проследяване

Ще назначим контролна среща, за да оценим резултатите от процедурата и да направим необходимите корекции в плана за лечение.


Част от работата ни с клиенти​